Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Starter motor trouble
PostPosted: 19 Jul 2009 15:10 
Newbie
Newbie
User avatar

Joined: 08 Jul 2009 17:01
Posts: 28
Location: Essex
Has thanked: 0 times
Have thanks: 0 times
Hi!

I have a vauxhall astra bertone convertable 05 plate, iv been having trouble with my car. Less than a month ago I had new starter motor fitted. Now the same fault has happened again. My car won't start. Before she wouldn't start the car made a strange noise coming from the engine. It sounded like a belt or an electrical fault, there was also an electrical burning smell coming the engine too, but the strange thing is the noise was worse when I slowed down or was stationary. The clutch also felt sticky. I'm worried that it's going to be costly if it turns out to me electrical. I was wondering if anyone else has had this problem or knows what it could be or how to fix it? Please help me?



_________________
Drive it like you stole it, drop it like it's hot!
Offline
 Profile  
 
WARNING

This thread has 2 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


or
Top
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
 
phpBB skin developed by: Munkidesign, Munkisnapps.co.uk 2010
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group